AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve."Hıdırağa Köyü Mevkisindeki 58 Bin 610 Metrekarelik Alanın Katı... - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve."Hıdırağa Köyü Mevkisindeki 58 Bin 610 Metrekarelik Alanın Katı...

30.01.2012 17:00

"Hıdırağa Köyü mevkindeki 58 bin 610 metrekarelik alanın Katı Atık Birliği-ne ücretsiz olarak tahsis edildiğin müjdeliyorum" dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve,

"Hıdırağa Köyü mevkindeki 58 bin 610 metrekarelik alanın Katı Atık Birliği-ne ücretsiz olarak tahsis edildiğin müjdeliyorum" dedi.

Kahve, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Hıdırağa Köyü mevkisindeki yaklaşık 60 bin metrekarelik alanın çöp depolama tesisi yapılması için Katı Atık Yönetim Birliği'ne ücretsiz olarak tahsis edildiğini belirtti.

Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun yerin bulunmasında büyük emekleri olduğunu ifade eden Kahve, "Bu işin tahsis edilmesi önemli olduğu gibi, ücretsiz tahsis edilmesi oldukça önemlidir. Edirne belediyesinin bu işlere çoktan başlaması gerekirdi. Fakat yerle ilgili sorunu çözememesi bahanesiyle bugüne kadar maalesef bir adım atılamamıştı. Merkezi iktidar olarak milletvekilimiz başta olmak üzere Edirne'nin önemli bir sorununun çözümü için üzerimize düşeni yaptık" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü ise 5 Şubat'ta merkez ilçe kongrelerini düzenleyeceklerini belirtti.

(MŞ-NER- - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve.'Hıdırağa Köyü Mevkisindeki 58 Bin 610 Metrekarelik Alanın Katı... - Son Dakika


Advertisement