AK Parti İl Yönetiminden Belediye Başkanı Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Yönetiminden Belediye Başkanı Akdoğan'a Ziyaret

AK Parti İl Yönetiminden Belediye Başkanı Akdoğan\'a Ziyaret

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan kongre ile İl Başkanı seçilen Emrah Özdemir ve AK Parti il yönetimi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti.

05.03.2015 14:07

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan kongre ile İl Başkanı seçilen Emrah Özdemir ve AK Parti il yönetimi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Öncelikle il yönetimine seçilen tüm arkadaşları tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Tüm Ak Partililer olarak hep beraber birlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl bu kervanı hep beraber yürüttüysek bundan sonrada yürütmeye devam edeceğiz. İlimizin problemi olan bir şey varsa bu hepimizin ortak problemi demektir. Hepimiz problemlerin çözümü noktasında ortak bir çalışma içerisinde olmamızın gerekliliğini söyleyebiliriz. Belediye çalışmalarında otokontrol sistemi önemli, bunun için teşkilatımız göreceği eksiklikler hakkında bizleri bilgilendirmeli. Yaptığımız her işi iyi olsun düşüncesiyle yaptığımızın bilinmesini istiyorum. Adil ve adaletli bir yönetim anlayışı içerisinde çalışıyoruz. Hepimiz bir ekibiz. Hepimiz AK Parti ailesinin bir neferiyiz. Ülkemizin refahı saadeti için iktidar olarak çalışıyoruz. Siyasette ki var olma gaye ve amacımız ülkemize ve milletimize şehrimize insanımıza hizmet etmektir. Böyle bir sorumluluğumuz var yaptığımız işler kesinlikle önemli işler" dedi.

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ise; "Teşkilatımıza her zaman verdiği desteklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyorum. Hepimiz bir aileyiz. Farkındalık ortaya koyacak ve başarılı olacaksak bunu hep beraber yapmalıyız. Yönetim olarak kongremizle birlikte kan tazeledik. Çok güzel bir süreç geçirdik. 2 seçim atlattık, inşallah 3.sünü de inşallah başarıyla atlatacağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz hafta çok güzel bir temayül yoklaması yaptık. Büyük sayfalarda küçük siyah noktaları görmeyelim kalan beyazlıkları görelim. 7 Haziranda da yine bir farkımız olur ve inşallah 3-0 olur. Anketlerde görülen o ki her halükarda 2 milletvekili zaten çıkartıyoruz. AK Parti olarak 3-0 olursa bir başarı olacaktır. Bir şeyler yapacaksak hep birlikte farklı olanı yapmamız lazım. 3 tane milletvekili çıkartmamız lazım. Onun dışında ki başarı değildir. Onun dışında sadece mevcudu korumuşuz demektir. Bunu da birlik beraberlik içerisinde başaracağımıza inanıyorum. AK Parti ailesi olduğumuzu hiç bir zaman unutmadan, çok güzel başarılara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Yönetiminden Belediye Başkanı Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement