AK Parti Kadın Kolları'ndan "Çanakkale Ruhu Projesi" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kolları'ndan "Çanakkale Ruhu Projesi"

AK Parti Kadın Kolları\'ndan "Çanakkale Ruhu Projesi"

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığı “Kadınlar Tarihe Not Düşüyor” projesiyle Çanakkale ruhunu yazılarla anacak.

04.03.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığı "Kadınlar Tarihe Not Düşüyor" projesiyle Çanakkale ruhunu yazılarla anacak.

AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığı Çanakkale Zaferi'nin 101. Yılı için "Kadınlar Tarihe Not Düşüyor" başlığı altında Çanakkale ruhunu yaşatmak için yazı çalışması başlattı. Kadın Kolları Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, "Büyük Çanakkale Zaferi'nin 101.yılında Ak Parti Kadın Kolları olarak "Kadınlar Tarihe Not Düşüyor " başlığı altında yazılarımızla Çanakkale ruhunu yaşatmayı ve ecdadımızı unutmadığımızı göstermeyi amaç edindik. Türkiye genelinde geçerli olan çalışmamıza Erzurum İl Kadın Kolları Tanıtım-Medya Birim Başkanlığı olarak yazılarınızla her kesimden, her yaştan kadınımızın iştirak ederek katkıda bulunmasını istiyoruz. Afişlerimiz, şehrin her noktasında asılı olmakla beraber sosyal medyadan da duyurularımızı yapmaya devam ediyoruz. Bununla alakalı olarak İl Başkanlığı'mızda da Kadın kolları Tanıtım Medya birim başkanımız Zeynep Polat bu konu ile ilgilenenlere bilgi vermeye devam etmektedir. Bu çetin coğrafyanın yüreği, her türlü cefayı çekmiş kadınları olarak inanıyoruz ki şehrimizi en iyi derece ile temsil edecek mektupları bu toprağın Nenehatun'ları yazacaktır. Tüm Erzurumlu hanımlarımızı bu projeye katkı sunmaya ve tarihe not düşmeye davet ediyoruz. Son katılım tarihi 06 Mart olan projemizde seçilen yazılar kitaplaştırılacak olup dereceye girenler ödül töreninde açıklanacaktır" denildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kolları'ndan 'Çanakkale Ruhu Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement