AK Parti Karatay Teşkilatı tarafından ikincisi düzenlenen köy ziyaretleri devam ediyor.
Ziyaretlerde, AK Parti Konya milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Gülay Samancı, Büyükşehir Yasası ve kanunla birlikte gelecek olan değişiklikleri köy halkına anlattı.
Yerlikaya, ziyaretlerde, AK Parti Karatay Teşkilatı'nın düzenlediği programla, köy halkıyla bir araya geldiklerini ve sorunların yerinde incelenerek çözüm arayışına gidildiğini söyledi.
Yerlikaya, ayrıca yerel yönetimin yapacağı hizmetlerin yanı sıra ülkede devam eden çözüm süreci hakkında da istişarelerde bulunduklarını ve köy halkı tarafından Hükümet'e destek verilmesinin sevindirici olduğunu ifade etti.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise Büyükşehir Yasası çerçevesinde kısmen de olsa köylerde çalışmalara başladıklarını söyledi.
Hançerli, mahalle statüsüne bağlanacak tüm köylerde eksikliklerin istişareler neticesinde belirlendiğini sözlerine ekledi. - KONYA
Son Dakika › Yerel › AK Parti Karatay Teşkilatı'ndan Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?