AK Parti Karlıova İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Karlıova İlçe Kongresi

AK Parti Karlıova İlçe Kongresi

Kongrede yapılan seçimde İlyas Bingöl tekrar ilçe başkanı oldu.

30.11.2014 20:23

AK Parti Karlıova İlçe Kongresinde yapılan seçimde İlyas Bingöl yeniden ilçe başkanı oldu.

Bir kahvehanede düzenlene kongreye, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, İl Başkanı Yusuf Coşkun, Genç, Solhan, Karlıova, Yedisu ilçeleri belde ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Kongrede, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun mesajının okunmasının ardından İlçe Başkanı Bingöl, yaptığı konuşmada, çözüm sürecinin bir barış ve kardeşlik projesi olduğunu belirterek, partilerinin bu konuda hassas olduğunu söyledi.

İlçe halkıyla omuz omuza vererek, kardeşlikten asla ödün vermediklerini ifade eden Bingöl, "Biz siyasete marjinal bir siyasi görüş ile yaklaşmadık. Biz siyaseti hizmet aracı olarak benimseyerek partimizde halkımıza hizmet etmek için bu göreve talip olduk" dedi.

Milletvekili Taş da çözüm süreciyle barışın sağlanmasının amaçlandığını aktararak, "HDP, MHP, HÜDA PAR ve CHP gelsinler kendi görüşlerini ve ideolojisini insanlara baskı uygulamadan anlatsınlar. İnsanlar onları kabul ediyorsa insanlara oylarını versinler ve onlar iktidar olsun. Ama kimsenin kimseyi sandığa zorla götürme hakkı yoktur. Bu işler silahla olmaz" diye konuştu.

İl Başkanı Coşkun ise Karlıova'nın AK Parti iktidarıyla hizmete kavuştuğunu anlatarak, ilçe halkının partilerine sahip çıktığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Bingöl, yeniden AK Parti Karlıova İlçe Başkanı oldu. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Karlıova İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement