AK Parti Kdz. Ereğli'de Seçim Zaferini Kutladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kdz. Ereğli'de Seçim Zaferini Kutladı

AK Parti Kdz. Ereğli\'de Seçim Zaferini Kutladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Belediye Başkanlığını kazanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) teşkilatı partililerle kutlama yaptı.

13.04.2014 21:38

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Belediye Başkanlığını kazanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) teşkilatı partililerle kutlama yaptı.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı 30 Mart yerel seçimlerinde kazandıklar Belediye Başkanlığı zaferini için kutlama programı düzenledi.

Kdz Ereğli amfi tiyatro da düzenlenen etkinliğe, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Meclis Üyeleri, İl genel meclisi üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

ÇAKIR: "ARTIK HİZMET ZAMANI"

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır kutlama etkinliğine katılan halka hitaben yaptığı konuşmada bundan siyaset değil hizmet yapacaklarını söyledi. Çakır konuşmasında "Siyasetimizi 30 Mart'a kadar yaptık ve siz değerli halkımızın desteği ile kadrolarımızın çalışmasıyla, belediye Başkanımız, milletvekilimiz, teşkilat mensuplarımızın desteği ile 30 Mart'ın akşamında zaferi sizlerin desteği ile sağladık, Hepinize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hizmete devam ediyoruz, Biz siyaset yapmayacağız, Kaptaş havamız burada, kemençemiz, sazımız, bağlamamız, Ankara havamız burada" dedi. Çakır katılımcılara "Hep birlikte daha güçlü Ereğli için daha büyük bir Ereğli için işsizlerin iş bulduğu mutlu insanların yaşadığı bir Ereğli için çalışmaya hep birlikte var mısınız? "diye sordu.

UYSAL: "LAF DEĞİL HİZMET ÜRETECEĞİZ"

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise Ereğli'de artık laf değil hizmet üreteceklerini söyledi. Ereğli'de yaşayan her bir insanı kendi ailesi gibi seveceğini dile getiren Uysal "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın biz insanı seviyoruz dedik ve biz sizleri seviyoruz dedik, Ben ailemi sevdiğim kadar sizleri seveceğimi söyledim. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Gerçekten hepiniz, her ferdiniz, Ereğli'de nefes alan, Ereğli'de yaşayan her insanımız bundan sonra benim ailemin bir parçası. Ailemi ne kadar seviyorsam, sizleri de o kadar çok seveceğim. Bugünden sonra Ereğli'de biz şunu diyoruz; 'yeniden diriliş daha parlak gelecek. Daima millet, daima hizmet' diyoruz. 'Biz laf üretmeyeceğiz, hizmet üreteceğiz' dedik ve bu sözümüzü arkasındayız. Ben bu günkü kutlamamızı bu günkü bayramımızı kutluyorum. Bugünlere sizler bizleri getirdiniz. Biz sizlerin oyları ile buradaki seçimi aldık" şeklinde konuştu.

CANDAN: "EREĞLİ'YE BAHAR GELDİ"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan' da konuşmasında Ereğli'ye artık bahar geldiğini söyledi. Seçim öncesi verdikleri vaatleri yerine getireceklerini dile getiren Candan, gece gündüz çalışacaklarını belirtti. Candan konuşmasının devamında şunları söyledi; "Bugün güneş çok güzel bahar geliyor. Hakikaten Ereğli'ye bahar geldi. Allah bize iki baharı aynı anda yaşatıyor. Şu anda her tarafta ağaçlar çiçek açmaya başladı. Ama Ereğli başka bir güzelleşti. Bundan daha güzel olacak, buradan bunun sözünü veriyoruz. Biz başkanımla beraber Cumartesi-Pazar yada hafta tatili demedik çalıştık Ereğli'de. Neler yapabileceğiz? Bundan sonra Ereğli'yi nasıl ileriye getireceğiz? Bunun için çalıştık. Bundan sonra bizim için Cumartesi ve Pazar yoktur. Gecesi de, gündüzü de yoktur. Bizim varımız yoğumuz Kdz Ereğli'dir. Burada seçim öncesi verdiğimiz vaatlerin yerine getirilmesi için biz varımızla yoğumuzla çalışacağız. Allah'tan tek temennimiz var; size karşı bizi mahcup etmesin. Hepimizin yüzü gülecekti. Bundan sonra Ereğli'de kavga bitmiştir. Ereğli'de çekişme bitmiştir. Ereğli'nin önünü çok daha güzel günler bekliyor, çok daha güneşli günler bekliyor."

Yapılan konuşmaların ardından çalınan müzik eşliğinde programa katılan vatandaşlar ve partililer eğlenerek seçim zaferini kutladılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kdz. Ereğli'de Seçim Zaferini Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement