AK Parti Kızılören, Sefaköy ve İnlice'de Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kızılören, Sefaköy ve İnlice'de Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Kızılören, Sefaköy ve İnlice\'de Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Büyükşehir Yasası ile Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi’ne bağlanan Kızılören, Sefaköy ve İnlice beldelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

02.03.2014 19:13

AK Parti Büyükşehir Yasası ile Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi'ne bağlanan Kızılören, Sefaköy ve İnlice beldelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru, seçim bölgesi olan Kızılören, Sefaköy ve İnlice beldelerinde İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci ve parti mensupları ile beraber esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Kızılören beldesini ziyaret eden AK Parti heyeti vatandaşlarla bir araya gelerek 30 Mart'taki seçim için destek istedi.

Burada halka seslenen İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, "Bugün yeni bir döneme giriyoruz. Bir virajı daha dönmemiz gerekiyor. 584 köyümüzde 168 beldemizde birçok hayırlı hizmetler yapıldı. Birilerinin korktuğu gibi ne üniter yapı bozuldu ne bölünme oldu. Ancak hizmet oldu. AK Parti hizmetkarların partisidir, efendilerin partisi değildir" dedi. AK Parti'de hırsızlık, uğursuzluk gibi işlerin olmayacağını vurgulayan Selvi, "AK Parti'de hizmet olur. Bu tür yakıştırmaları yapanlar, iftiraları atanlar beyhudedir. Bunların çabaları suyu bulandırmak, huzuru, hizmetleri bozmak içindir. Asla bunlara itibar etmeyelim. Bu kadar hizmetin olduğu yerde, bu kadar bütçelerin ayrıldığı yerde böyle bir şeyin olması mümkün değildir. Sizler de zaten bunu görüyor ve takdir ediyorsunuz. Ama Türkiye'nin büyümesini, güçlenmesini, köylerimize, beldelerimize güzel hizmetlerin gelmesini istemeyen, çekemeyenler var. Bunlara da inşallah hep birlikte fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise, "Seçimlerden sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Çünkü mevcut yapıyı biliyoruz, bölgenin sorunlarını da tanıyoruz. Ekibimiz oldukça güçlü. İnşallah ekip ruhu ile Meram'ın sorunlarını çözmek, tarihi sorunlarını tarihe gömmek üzere yola çıktık. Bu süreç içerisinde Meram'da temel hedefimiz ekonomik kalkınmayı sağlamak üzere büyük yatırımların ilçemize kazandırılmasıdır" şeklinde konuştu. Toru, "30 Mart bir hizmet, kader seçimi, Başbakanımızın ifadesiyle bir istiklal mücadelesi. İnşallah bu çerçevede hepimiz bilinçli bir şekilde, birlik beraberlik içinde seçimden sağduyu ve güvenle çıkacağımıza inanıyorum. Bu konuda sizlerden dua ve desteklerinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Kızılören'den ayrılan heyet Sefaköy ve İnlice beldelerine geçti. Buralarda heyet vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlardan seçimlerde destek istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kızılören, Sefaköy ve İnlice'de Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement