AK Parti'li Bostan'dan 'Demokrasi Nöbeti' Tutan Vatandaşa Teşekkür - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Bostan'dan 'Demokrasi Nöbeti' Tutan Vatandaşa Teşekkür

AK Parti\'li Bostan\'dan \'Demokrasi Nöbeti\' Tutan Vatandaşa Teşekkür

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda 27 gün boyunca ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan vatandaşlara teşekkür etti.

11.08.2016 15:26

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhuriyet Meydanı'nda 27 gün boyunca 'Demokrasi Nöbeti' tutan vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bostan, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu teröristlerin darbe girişimi ile başlayan ve 27 gün devam eden 'Demokrasi Nöbeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da yaptığı konuşmanın ardından sona erdiğini belirtti. Nöbetlerde kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür eden Bostan, darbe girişimin milletin sokaklara inmesi ve 27 gündür meydanlarda her gece nöbet tutması ile önlendiğini kaydetti. Bostan, bu süreçte Türk milletinin tarih yazdığını ve tüm dünyaya demokrasi dersi verdiğini ifade etti.

Devlet yapılanmasına ve milli iradeye yapılan bu tür hain eylemlerin bir daha yaşanmaması temennisinde de bulunan Bostan, "27 gündür halkımız ile birlikte meydanlardayız. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Demokrasi Nöbetlerine ara verdik. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, Cumhuriyet Meydanı'ndan bir an olsun ayrılmayarak demokrasisine, devletine ve bayrağına sahip çıkan tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Demokrasi Nöbetlerinin tamamen bitmediği de dile getiren Bostan, "Millet olarak uçurumun kenarından döndük. Ancak bilinmelidir ki, bu millet, olası tehlikenin devam etmesi halinde ilk günkü heyecan ve sahip çıkma ruhu ile yeniden meydanlara, sokaklara inmek için hazır beklemekte" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Bostan'dan 'Demokrasi Nöbeti' Tutan Vatandaşa Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement