AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tunca'dan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tunca'dan Sağduyu Çağrısı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tunca\'dan Sağduyu Çağrısı

Tekirdağ Ak Parti Merkez İlçe Haziran ayı Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

08.06.2013 14:45

Tekirdağ Ak Parti Merkez İlçe Haziran ayı Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Toplantı, divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı. İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ahmet Aygün, Divan Başkanlığını üstlenirken, üyeler, Merkez İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanı Şenol Gönüldaş, Merkez İlçe Halkla İlişkiler Birim Başkanı Nihal Köşdere, Merkez İlçe Yöneticisi, Ahmet Ayhan ve Mahalle Biriminden Hakan Küçük'ten oluştu.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca yaptı. Parti çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Tunca, katılımcılara İlçe Birim Başkanlıklarının bir aylık faaliyetlerinden oluşan kısa bir bilgilendirme yaptı.

Yerel Seçimlere hazırlıklar konusunda bilgiler de veren Emrah Tunca şunları kaydetti; "Son günlerde gündemi meşgul eden Gezi Parkı eylemleri ile ilgili partililerimiz soğukkanlı, sabırlı ve sağduyulu olmalı.

Vatandaşlarımızın gerilimi tırmandırıcı eylemlerden uzak durmasını gerekli, iç ve dış destekli şu ana kadar tespit edilebilen 14 terör örgütü, marjinal gruplar ve derin yapılanmanın izlerinin son eylem ile tespit edilmiştir. Eylemin amacı Türkiye'nin ivme kazanan ekonomik ve siyasal gücünün kırılarak yeni bir buhran dalgasına ülkeyi sürüklemektir."

Danışma toplantısı, konuşmaların ardından mahalle birimleri ve parti üyelerinin dilek ve temennilerini iletmelerinin ardından son buldu.

AK Parti İl Binası toplantı salonunda yapılan Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ahmet Aygün, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, İl Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çizen, Cavit Yazıcı, Merkez İlçe Birim Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Belde yöneticileri, AK Parti Merkez İlce Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

ME-MC

08.06.2013 14: 35: 13

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tunca'dan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement