AK Parti Milletvekili Kaleli'den Çumra TMO'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Kaleli'den Çumra TMO'ya Ziyaret

AK Parti Milletvekili Kaleli\'den Çumra TMO\'ya Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve Çumra Ziraat Odası Başkanı Süleyman Akbaş, Toprak Mahsulleri Ofisi Çumra Ajans Amirliği’ni ziyaret etti.

11.11.2015 16:05

AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve Çumra Ziraat Odası Başkanı Süleyman Akbaş, Toprak Mahsulleri Ofisi Çumra Ajans Amirliği'ni ziyaret etti.

Çumra Ziraat Odası Başkanı Süleyman Akbaş'ın Çumra TMO hakkında verdiği bilgilerin basında çarpıtılarak yer alması nedeniyle Konya Milletvekili Uğur Kaleli konunun doğru olup olmadığı hakkında inceleme yapmak üzere Çumra TMO Ajans Amiri Ali Uysal'a ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Milletvekili Kaleli, yaptığı açıklamada, basında yer alan haberin içeriğinde bahse konu olan çiftçiye değil tüccara ve esnafa randevu verilmesi gibi bir konu olmadığının belgelerle tespit edildiğini ifade ederek, TMO'da ürün alımlarının tüccar değil, çiftçi yani ürün sahibi olmadan kesinlikle alınamayacağını kaydetti. Asılsız olan bir konunun da ofisin ürün alımını durdurması olduğunu belirten Kaleli, "Şubat ayının sonuna kadar randevu sırası mevcut, talep olması halinde de sürekli alımlar devam edecek. Ayrıca günlük alım kotası 500 tondan bin 500 tona çıkarılmıştır. Çumra TMO çalışanları günlük 12 saat alım, 12 saat kurutma olmakla beraber vardiyalı bir şekilde 24 saat özveriyle çalışmaktadır" dedi.

Ziyarette konuşan Çumra Ziraat Odası Başkanı Süleyman Akbaş da, "Basında yer alan beyanlar tarafıma ait değildir, tamamen çarpıtılmıştır. Başbakanımızın açıklamış olduğu pancar ve mısır alım fiyatları konusunda 20 bin çiftçim adına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ise, gerek Arıkören Mahallesi'nde bulunan ofisin faaliyet göstermesi, gerekse günlük alım kotasının 3 kat artırılması konusunda baştan beri kendilerini destekleyen ve yalnız bırakmayan, sürekli çiftçilerin yanında olan Konya Milletvekili Uğur Kaleli'ye teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Kaleli'den Çumra TMO'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement