AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, hızlı tren projesinin şantiyesini ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, hızlı tren projesinin şantiyesini ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, hızlı tren projesinin şantiyesini ziyaret etti

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Ankara ile Kayseri arasında yapımı devam eden hızlı tren projesinin şantiyesini ziyaret etti. Çopuroğlu, şantiyede incelemelerde bulunarak, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Çopuroğlu, projenin zamanında tamamlanması için gerekli desteğin sağlanacağını belirtti.

27.02.2024 14:14  Güncelleme: 14:16

Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Ankara ile Kayseri arasında yapımı devam eden hızlı tren projesinin şantiyesini ziyaret etti. Çopuroğlu, şantiyede incelemelerde bulunarak, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Ankara ile Kayseri arasında yapımı devam eden hızlı tren projesinin şantiyesini ziyaret etti. Şantiyede incelemelerde bulunarak, projenin ilerleyişi hakkında bilgi alan Çopuroğlu, hızlı tren projesinin bölge için önemli bir ulaşım ağı oluşturacağı ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlayacağı vurguladı.

Çopuroğlu, ziyaretin ardından yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek, projenin zamanında tamamlanması için gerekli desteğin sağlanacağını belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, hızlı tren projesinin şantiyesini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement