AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Murat Göktürk, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Göreme'nin çok önemli bir yer olduğunu ve böyle öneme sahip bir yerin en iyi hizmeti hak ettiğini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil'in yapacağı çalışmaların her zaman arkasında olduklarını söyledi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise Cingil'e hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekillerinin kendilerine her konuda yardımcı olduklarını söyledi. Cingil, "AK Parti Belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir. Biz yaptığımız tüm çalışmalarda hizmeti esas alıyoruz. Bize her zaman destek verip işlerimizde yardımcı olan vekillerimize de çok teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. - NEVŞEHİR
Son Dakika › Yerel › AK Parti Milletvekillerinden Başkan Cingil'e Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.