AK Parti'nin Adayı Barut, Seçim Ofisi'nin Açılışını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Adayı Barut, Seçim Ofisi'nin Açılışını Gerçekleştirdi

AK Parti\'nin Adayı Barut, Seçim Ofisi\'nin Açılışını Gerçekleştirdi

‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut’un Külliye Cami yanında bulunan Örnek Mahallesi Seçim Ofisi törenle açıldı.

01.03.2014 10:19

'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un Külliye Cami yanında bulunan Örnek Mahallesi Seçim Ofisi törenle açıldı.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla başladığı yerel seçim kampanyasında Külliye Cami yanında bulunan Örnek Mahallesi Seçim Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üye adayları katıldı. Açılışta Manavgat Şems ve Mevlana Kültürünü Koruma ve Yaşatma Derneği sema ekibi gösteri yaptı.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut açılışta yaptığı konuşmada, 30 Mart'tın tarihi bir seçim olduğunu belirterek, "Bu seçim, büyük düşünen Manavgat'ın, büyük düşünene belediyeciliğin iktidara gelme seçimi" diye konuştu. Manavgat'ta bulunan 10 belediyenin içinde en başarısız belediyenin merkez belediyesi olduğunu ve bunu dönüştürmek için aday olduğunu ifade eden Barut; "Dokuz tane beldemiz var. Bütçe imkanlarıyla bu beldeleri gözünüzün önüne getirin. Hangi beldeye giderseniz gidin 5 yılda çok köklü değişiklikler görürüsünüz. Altyapılarını bitiren 10-15 kilometre uzaktan yeni yollar açan sahil düzenlemeleri yapan beldelerimiz var. Bu değişiklikleri hep beraber yaşadık. Manavgat'ta 5 yılda ne değişti? Manavgat'ta değişen bir şey var. Karanfilin yerine papatya dikiliyor. Manavgat belediyesinin yaptığı bu" dedi.

Manavgat'ın bu belediyecilik anlayışıyla hiçbir yere gitmeyeceğini kaydeden Barut, "Manavgat'ta şu anda tam 208 bin 500 nüfus var. Bir çok ilden daha büyük hem nüfus olarak hem de ekonomik olarak. Manavgat Belediyesi proje ve vizyon ortaya koyamadığı için hak ettiği hizmeti alamadı" diye konuştu. Evrenseki hakkında bazı adayların kendisi hakkında basın aracılığıyla eleştirilerde bulunduğunu kaydeden Barut; "Bir arkadaşımız demiş ki, 'Recep Barut, sen Evrenseki'de ne yaptın da Manavgat'a ne yapacaksın' Galiba hiç Evrenseki'ye gitmedi bu arkadaşımız. Evrenseki'nin bir sahil düzenlemesi var. Evrenseki 600 yatakla başladığı turizmde şimdi 25 bin yatakla Manavgat'ın en gözde turizm beldesi. Manavgat'ın en geniş bulvarları Evrenseki'de" dedi.

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un konuşmasının ardından Örnek Mahallesi Seçim Ofisi açıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Adayı Barut, Seçim Ofisi'nin Açılışını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement