AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Ordu İl Başkanlığı, İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

21.09.2014 14:07

AK Parti Ordu İl Başkanlığı, İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Yapılan toplantıda gündemle ilgili konular hakkında değerlendirmeler, teşkilatın faaliyetleri ve gelecek dönemler hakkında bilgiler verildi. Düzenlenen Danışma Kurulu toplantısına, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, AK Parti çatısı altında gece gündüz demeden çalışarak ülkeyi daha ileri seviyelere taşıyacaklarını söyledi. IŞİD terör örgütü tarafından rehin tutulan 49 personelin kurtarılmasında göstermiş olduğu üstün performans için Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür eden Akyol, bir sonraki seçim çalışmalarını başlattıklarını ve AK Parti Genel Merkezi ile koordineli olarak çalışacaklarını belirtti.

STADYUM OCAK'TA İHALEYE ÇIKIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 67 ile rekor kıran Ordu'ya teşekkür etti. Yeni kurulan Büyükşehir olduklarını ve yapılanmanın jet hızı ile devam ettiğini hatırlatan Başkan Yılmaz, belediyenin gelecek dönemler de yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Enver Yılmaz, hızlı büyüyen bir belediye olduklarını belirterek, "Ordu Büyükşehir Belediyesi büyük işlere imza atıyor. Bunların başında 309 milyon yol ihalesi geliyor. Bahara kadar birçok ilçe ve köyümüzün yolları sıcak asfalta kavuşacak. Stadyum ve Ünye Kültür Merkezi'nin ihalesi Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da girişimleriyle Ocak ayında ihaleye çıkacak. Biz belediye olarak küçüleceğiz, çalışan sayımızı bin 200'e indirerek incelememiz gerekiyor. İnce olalım ki seri ve kıvrak hareket edelim. Ordu'nun her köşesine hizmet götürelim" dedi.

Belediyelere iş başvurularının çok arttığına dikkat çeken Enver Yılmaz, "Belediye'de herkes sekreter olmak istiyor. Vasıfsız elemanın belediyede yeri yok. İŞKUR'a üye olmayanlar da belediyeye iş başvuru için gelmesin" diye konuştu.

IŞİD terör örgütünün elinden kurtarılan rehineleri televizyondan izlerken duygulandığını da söyleyen Başkan Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na MİT Müsteşarına ve emeği geçen herse teşekkür etti.

Toplantıda son olarak söz alan AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener de rehinelerin kurtarılma operasyonundan övgüyle bahsetti. AK Parti olarak küçük hesaplarla birbirlerine çelme takanlardan olmadıklarını söyleyen Şener, belediye başkanlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

Düzenlen Danışma Meclisi toplantısının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement