AK Parti Osmangazi'den Çanakkale Gezisi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Osmangazi'den Çanakkale Gezisi

AK Parti Osmangazi\'den Çanakkale Gezisi

AK Parti Osmangazi Sosyal İşler Başkanlığı, vatandaşları Çanakkale'ye götürüp şehitlikleri gezdirdi.

24.09.2013 14:03  Güncelleme: 14:07

AK Parti Osmangazi Sosyal İşler Başkanlığı, vatandaşları Çanakkale'ye götürüp şehitlikleri gezdirdi.

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı, Çanakkale'yi görme fırsatı bulamayan vatandaşlar için gezi düzenleyerek önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Düşmana geçit verilmeyen topraklara gerek 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nde, gerekse diğer zamanlarda pek çok gezi düzenlediklerini hatırlatan AK Parti Osmangazi Sosyal İşler Başkanı Buhari Çakır, "Sosyal İşler Başkanlığı olarak ilçe başkanımız ve yöneticilerimizin de desteğiyle bu manevi toprakları gezme fırsatı elde edemeyen vatandaşlarımızı Çanakkale'ye götürüyoruz" dedi.

Şehitlikleri gezerken vatandaşların göz yaşlarına hakim olamadığını dile getiren Çakır, "Böylesine anlamlı bir ziyareti gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz" diyerek, ilerleyen zamanlarda da bu gezilerin devam edeceğini bildirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Osmangazi'den Çanakkale Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement