AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatı Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatı Yemekte Buluştu

AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatı Yemekte Buluştu

AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatı, düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Sarıkamış Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, ilçe koordinatörleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Belediye başkan aday adayları, örnek bir görüntü...

15.11.2013 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatı, düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sarıkamış Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, ilçe koordinatörleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Belediye başkan aday adayları, örnek bir görüntü sergileyip, birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

Toplantıya, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, Kadın Kolları Başkanı Ülay Erdoğdu, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Ejder, parti yönetim kurulu üyeleri, İl genel meclisi üyeleri, belediye ve il genel meclisi aday adayları katıldı.

İlçe Başkanı Serkant Aykul, burada yaptığı konuşmada, yeni bir seçim süreci içine girdiklerini, partinin kuruluşundan beri 3 genel, 3'de yerel seçimi büyük bir başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Her seçimden daha da büyüyerek, oy çıtasını daha yükselterek ve bu aileyi daha da büyüterek çıktıklarını belirten Aykul; "Emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Devraldığımız arkadaşlarımız bu çıtayı hep yüksekte tuttu. Bizde bunu daha ötesine götürmeye çalışıyoruz" dedi.

Birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını ifade eden Aykul, şöyle devam etti:

"Bugün aday adaylarımızın teveccühünden ne kadar büyük olduğumuz, ne kadar güçlü olduğumuz, görünüyor. Tabi bu bize rehavet vermeyecek AK Parti'yi daha yükseklere taşıyabilmemiz için daha çok çalışmamız gerekecek. İnşallah Allah'ın izniyle bu seçimden de büyük bir galibiyetle çıkacağız. Biz bu birliğimizi, beraberliğimizi bozmadığımız sürece bizim önümüzde hiçbir engel duramayacak. Biz, yine el ele, kol kola beraber yürüyeceğiz bu yolda. Buraya bizlerin davetini kırmayarak gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatı Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement