AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi Belli Oldu

Ak Parti Tekirdağ eski İl Başkanı Ahmet Kambur’un istifasından sonra Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı olarak göreve başlayan Ahmet Akçay, yeni yönetimini oluşturdu.

27.06.2014 13:13

Ak Parti Tekirdağ eski İl Başkanı Ahmet Kambur'un istifasından sonra Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı olarak göreve başlayan Ahmet Akçay, yeni yönetimini oluşturdu.

Ak Parti Genel Merkezince kabul edilen yeni yönetim, Rıhtım Gold kafede yapılan toplantıda basına tanıtıldı. Yönetim Kurulunu basına tanıtan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 50 kişilik asil kadroyu tanıtmanın gururunu yaşadığını belirtti.

Akçay toplantıda yaptığı konuşmada, "Seçim sürecinden sonra bize karşı bir güvensizlik ortamı bulunmaktaydı. Ak Parti Tekirdağ İl başkanlığına seçilmemle beraber yönetim kurulunun oluşturulması için çalışmalara başladık. Bu çalışmayı yaparken toplumun bütün kesimleri ile ön yargısız, koşulsuz istişare ettik. Genel merkezimize takdim ettiğimiz listemizin onayını alarak bugün burada arkadaşlarımızı tanıttık. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimine yeni kadromuzla hızlı bir şekilde gireceğiz" dedi.

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay'ın açıklamalarının ardından oluşturulan 50 kişilik yönetim kadrosunun tanıtımı yapıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement