AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: "İldeki tüm milletvekilliklerini kazanacağız"

01.02.2015 18:50

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde ildeki tüm milletvekillerini kazanacaklarını iddia etti.

AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi, Atatürk Kültür Merkezi'nde toplandı.

Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin izlediği politikalarla Türkiye'nin önünü açtığını ifade etti.

Partilerinin önünün her seçim öncesi farklı yöntemlerle kesilmek istendiğini ama milletin yanlarında durmasıyla bunda başarılı olunamadığını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Montajlı kasetlerle önümüzü kesmeye çalışanlar başarılı olamadılar. 2014 yerel seçimlerinden büyük bir galibiyetle çıktık ve halkımız 10 Ağustos seçimlerinde de yanımızda durdu. Şimdi de 'AK Parti dağılacak' diye dedikodular çıkarıyorlar fakat son 5 ay içinde AK Parti ve Başbakanımız ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. Muhalefet ise avucunu yalamakla yetiniyor. Ankara'dan öteye gidemeyen MHP, sadece sahil şeridini temsil ettiğini düşünen CHP ve Güneydoğu'dan öteye geçemeyen HDP, bu milleti temsil edemez. Geçmişte büyük bir özveri ve birlik duygusuyla bu topraklara sahip çıkan milletimiz, yetkiyi yine AK Parti'ye verecektir. Üç dönemdir tek başına iktidar olan AK Parti, yoluna emin adımlarla devam ederek, 2023'te büyük Türkiye'yi inşa edecek. Uşak'ta seçimlerde ildeki tüm milletvekillerini kazanacağız. Gece gündüz demeden çalışacak, kapı kapı dolaşarak hükümetimizin çalışmalarını halkımıza anlatacağız."

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise yerel yönetim çalışmalarının genel siyasete önemli katkı sağladığını ifade etti.

Uşak Belediyesi olarak hayata geçirdikleri uygulamayla Türkiye'de ilk defa ulaşım ücretlerinde indirime giden belediye olduklarına işaret ederek, "Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Bu noktada ulaşım fiyatlarında indirime gittik ve bu dönem su ücretlerine zam yapmadık. Ayrıca sosyal riski önlemek için bir dizi projeyi hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Parti teşkilatının hazır bulunduğu danışma meclisi toplantısına, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser de katıldı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement