AK Parti Yöneticileri, Sgk'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yöneticileri, Sgk'yı Ziyaret Etti

AK Parti Yöneticileri, Sgk\'yı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Nuh Boyraz, Nadir Çalık, İsmet Gürbüz Yılmaz ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ile SGK İl Müdürü Ayten Kara’yı makamında ziyaret ettiler.

12.05.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Nuh Boyraz, Nadir Çalık, İsmet Gürbüz Yılmaz ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ile SGK İl Müdürü Ayten Kara'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ayten Kara, "Malatya'da görev yapmam benim için daha çok memnun etti. Adıyamanlı olduğum için Malatya halkı hem coğrafi olarak hem de kültür olarak bana yakın. İnşallah personelimle ve vatandaşlarla aramızda hiçbir sıkıntı olmadan, sivil toplum kuruluşlarımız ve diğer kurumlarımızla istişare içerisinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Basın kuruluşlarımız ile de güzel ilişkiler içerisinde olarak vatandaşlarımız ile diyalogumuzu iyi tutacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi ise, 30 milyon maliyetli yeni Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımına bu yıl başlanacağını belirterek, "Hükümetimiz sosyal güvenlik alanında yaptığı çalışmalar ile vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmiştir. Bizler hemşerilerimizden aldığımız tepkiler ile bu memnuniyeti ilimizde görüyoruz. Tüm vatandaşlarımızın sosyal güvenlik kapsamına alınması AK Parti'nin gerçekleştirdiği reformlardandır. Yine taşeron işçilerimiz ve BAĞ-KUR ile ilgili çalışmalar meclisimizin gündeminde. İnşallah bu konuda da vatandaşlarımızı memnun edecek bir netice çıkacak"şeklinde konuştu.

Kayıt dışı çalışmaya da değinen Tüfenkçi, "Kayıt dışı çalışma ülkemiz ve toplumumuz açısından ciddi olumsuzluklar doğurmaktadır. Bu konuda Sosyal Güvenlik Kurumu'na ve müfettişlerine büyük sorumluluk düşmektedir. Bu konuda yapılacak olan uyarı ve bilgilendirmeler ile ülkemizin sosyal güvenlik açığı azalacaktır" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yöneticileri, Sgk'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement