Ak Partili Bedeliye Başkanları Marmaris'te Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Bedeliye Başkanları Marmaris'te Toplandı

Ak Partili Bedeliye Başkanları Marmaris\'te Toplandı

Muğla'nın AK Partili belediye başkanlarının aylık istişare toplantısı Marmaris'te gerçekleştirildi.

04.03.2012 15:59

Muğla'nın AK Partili belediye başkanlarının aylık istişare toplantısı Marmaris'te gerçekleştirildi.

İçmeler AK Parti Belde Başkanlığı ve İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren'in önderliğinde İçmeler'deki bir otelde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk de katıldı.

Toplantıya Fethiye- Çamköy Belediye Başkanı Bekir Eser, Fethiye- Çiftlik Belediye Başkanı M. Halil Doğan, Fethiye - Kadıköy Belediyle Başkanı Adem Ayaz, Kavaklıdere - Çayboyu Belediye Başkanı Mehmet Demir, Kavaklıdere -Menteşe Belediye Başkanı Mesut Karataş, Muğla- Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, Yatağan- Bozarmut Belediye Başkanı Dursun Karşıalan, Yatağan -Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, Köyceğiz - Toparlar Belediye Başkanı Kamil, Nuray Bozyer Ceylan katıldı.

MuğlaNIN 64 BELEDİYESİNİN 13'Ü AK PARTİLİ

Toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk'ün konuşmaları damgasını vurdu. Nihat Öztürk şunları söyledi. " Muğla'nın AK Partili belediye başkanları ile birçok konumuz var. Onları istişare edeceğiz. Ancak sizlere öncelikle şunları söylemek istiyorum. Muğla il olarak ülkeye katma değeri çok yüksek bir ilimiz. Dışarıdan bakıldığı zaman, ilimiz marka kent olarak görülüyor. Dışarıdan öyle görünmesine rağmen içerden baktığınızda durum öyle değil. Ancak biz büyükşehir olarak yarın bu kentimizi marka kent haline getireceğiz.

Muğla'nın 64 belediyesinden yalnızca 13 ünün AK Partili belediye olması üzücü tabii ki. Ama hedefimiz 2014 seçimlerinde daha da çoğalmasını istiyoruz. Onun için bugünden çalışıyoruz."

"SORUN ÇÖZEN PARTİYİZ"

Muğla'daki birçok yerde alt yapı ve su sorununu çözdüklerini belirten Öztürk; "Örneğin Menteşe Muğla'mızın en ücra yeri. Ancak bu yörede AK Partili bir belediye olarak daha geçen ay kanalizasyon çalışmasını başlattık. 2 yılda bu hizmeti bitirip örnek olacağız. Buna karşın Muğla merkez belediyesi, geceleri sokaklarında vidanjör çalıştırarak sorunu çözmeye çalışıyor. İşte AK Partili belediyelerimizin farkı bu. Bizden ne istenirse parti farkı gözetmeden her belediyeye yardım ediyoruz. İşte Bodrum. 100 yıllık su sorununu çözdük. Muğla merkezin de su sorununu çözen partimiz olacaktır. Bunun üzerinde çalışıyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Bedeliye Başkanları Marmaris'te Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement