Ak Partili Filiz'den Çerkeş'te İnceleme - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Filiz'den Çerkeş'te İnceleme

Ak Partili Filiz\'den Çerkeş\'te İnceleme

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çerkeş ilçesine gitti.

15.09.2012 17:05

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çerkeş ilçesine gitti.

Vatandaşlar tarafından ilçe girişinde karşılanan milletvekili Hüseyin Filiz, buradan Çerkeş Kaymakamlığına geçti. Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Kaymakam Cengiz Ünsal'a yeni görevinde başarılar dileyen Filiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Filiz, ilçede yaşanan sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğunu söyledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçeyi gezen milletvekili Filiz, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Filiz, iletilen sorunları tek tek not aldı.

AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin rota değiştirdiğini dile getiren Filiz, halktan aldıkları güçle, halka hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi. Türk milletinin AK Partiye'ye olan güvenini boşa çıkarmadıklarının altını çizen Filiz, "Her zaman söylediğimiz gibi işimiz hizmet, gücümüz millet. Biz sizlerle birlikte güçlüyüz ve daha güçlü olabilmek için emin adımlarla ilerliyoruz.Bize teslim ettiğiniz emanetine hıyanet etmeden yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çankırı'yı bir bütün olarak gördüklerini dile getiren milletvekili Filiz, "Çankırı bizim ortak paydamız. Hiçbir köyümüzün yada ilçemizin başka bir köye veya ilçeye üstünlük yok. Bizim amacımız tüm köy ve ilçelerimize eşit ve adil şekilde hizmet götürerek insanlarımızın refah seviyelerini yükseltmek ve buraların ekonomik yönden canlanmasını sağlamak. Türkiye emin adımlarla 2023 vizyonuna doğru ilerliyor. Çankırı'da bu başarılı yolculukta yerini alacak" dedi.

Filiz, daha sonra Çerkeş sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu. ES Tekstil firmasına ait tesisleri gezen Filiz, burada fabrika yetkililerinden bilgi aldı.

Çankırı'nın en büyük sorununun nitelikli eleman ihtiyacı olduğunu vurgulayan Filiz, Çankırı'daki ekonomik şartların birçok bölgeden üstün olduğunu belirtti. Ak Parti iktidarıyla birlikte bölgeye gelen yatırımların işsizliği ortadan kaldırdığını ifade eden Filiz,

Çerkeş'in adeta bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

Bölgedeki alt yapı çalışmalarını da inceleyen Filiz' daha sonra esnafları ziyaret etti. Filiz, incelemeler sırasında Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal'da eşlik etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Filiz'den Çerkeş'te İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement