Ak Partili İbişoğlu: "Kim Aday Gösterilirse Yanında Olacağız" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili İbişoğlu: "Kim Aday Gösterilirse Yanında Olacağız"

Ak Partili İbişoğlu: "Kim Aday Gösterilirse Yanında Olacağız"

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı’nın Kurucu Başkanı İbrahim İbişoğlu, “AK Parti’deki 6 adaydan hangimiz bu göreve layık görülürsek hiçbirimiz darılmadan ona destek olacağız. Her zaman adayımızın yanında olacağız” dedi.

07.01.2014 14:53

AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı'nın Kurucu Başkanı İbrahim İbişoğlu, "AK Parti'deki 6 adaydan hangimiz bu göreve layık görülürsek hiçbirimiz darılmadan ona destek olacağız. Her zaman adayımızın yanında olacağız" dedi. Torbalı ve İzmir'in hizmete susamış durumda olduğunu söyleyen AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim İbişoğlu, "Öncelikle önümüzdeki yerel seçimlerin birlik beraberlik için de geçmesini diliyorum. Partimizde Torbalı için tepeden bir aday gösterileceği kanaatini taşımıyorum. Benimle birlikte toplamda 6 aday adayı arkadaşım var. İçimizden birisi aday olacak. Torbalılıların da İzmirli hemşehrilerimizin de seçimlerde AK Parti'nin kazanması taraftarı olduğunu düşünüyorum. Çünkü şu an Torbalı ve İzmir hizmete susamış durumdadır. İzmir hak ettiği yerde değildir. Bunu da giderecek olan kişi ise hükümetimizin en başarılı bakanlarından olan Binali Yıldırım'dır. Böyle çalışkan ve başarılı bir bakanımızın İzmir'e aday gösterilmesi ise ayrı bir güzelliktir. Çünkü dürüst çalışkan bir isim olan Binali Yıldırım ile beraber Torbalı'da gerçek kimliğine kavuşacak ve hak ettiği yere gelecektir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

'10 YIL SONRA NÜFUS 300-350 BİNİ BULACAK'

Torbalı'daki nüfusun 10 yıl sonra büyük bir artış göstereceğine de değinen İbişoğlu, "Bugün baktığımızda Torbalı ve Ayrancılar'da imar planı var. Fakat Çaybaşı, Subaşı, Karakuyu, Yazıbaşı ve Pancar'da imar planı yok. Birde bunların yanına köyleri de eklersek eğer daha yapacak çok iş var. Torbalı'da bunun için öncelikle kaçak yapılanmayı yok etmek gerekir. Böylelikle belediyenin kasasına daha fazla para girecektir. Çünkü Torbalı, İzmir'in en fazla göç alan ilçelerinden biridir. Bunun için 5-10 yıl sonra Torbalı'da nüfus 300-350 bini bulacaktır. Bu sebeple şimdiden çalışmaların bu yönde hız kazanması gerekmektedir" dedi.

İBRAHİM İBİŞOĞLU, "KEŞKE İSMAİL UYGUR ADAY OLABİLSE"

Mevcut Belediye Başkanı İsmail Uygur'un Belediye Başkan Adayı olmasını ve AK Parti ile seçimlerde yarışmasını istediğini belirten İbrahim İbişoğlu, "Şuan Torbalı Belediye Başkan aday adayları içinde tek aday olamayacak kişi, mevcut Belediye Başkanı İsmail Uygur'dur. Kendisinin kesilmiş bir cezası var. Kendisinin Ankara'dan aday olduğunu Torbalı Ege Gazetesi'nden okudum. Ama bence yanlış yapmış. Aday olsa dahi İlçe Seçim Kurulu'ndan geri döner. Sonuç olarak baktığımızda, keşke İsmail Uygur aday olsaydı da AK Parti ile seçimlerde bir çekişme yaşansaydı diyorum." sözlerini ekledi.

"GENEL BAŞKANIMIZ, 'OĞLUM DAHİ OLSA GÖZYAŞINA BAKMAM' DEDİ"

Son günlerde gündemi meşgul eden yolsuzluk davasına da değinen AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı, "Şu an cezaevinde olan isimler mahkemeden ceza almadığı sürece masumdur. Onun için Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, İzmir Adnan Menderes'te yaptığı konuşma sırasında 'Eğer böyle bir durum varsa yolsuzluk olayları gerçekse oğlum dahi olsa gözünün yaşına bakmam. Hesabımı ben ve yargı muhakkak sorar. Yargıda masumiyet kararı geçerlidir. Yargı kararı olmadan insanlar infaz edilemez." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili İbişoğlu: 'Kim Aday Gösterilirse Yanında Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement