Ak Partili Kumbaracı'ya '1 Kasım' Plaketi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kumbaracı'ya '1 Kasım' Plaketi

Ak Partili Kumbaracı\'ya \'1 Kasım\' Plaketi

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, 1 Kasım Genel Seçimlerinde gösterdikleri başarılı performanstan dolayı AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı’ya tebrik ve teşekkür plaketi verdi.

21.11.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, 1 Kasım Genel Seçimlerinde gösterdikleri başarılı performanstan dolayı AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı'ya tebrik ve teşekkür plaketi verdi.

Göreve geldiği günden bu yana teşkilatçı yapısıyla dikkat çeken AK Parti Manisa İl Kadın Kolları İl Başkanı Fisun Kumbaracı, AK Parti Genel Merkezi'nin düzenlemiş olduğu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısından sonra plaketle ödüllendirildi. AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın elinden tebrik ve teşekkür plaketini alan Kumbaracı, "1 Kasım Genel Seçimleri'nde vekil sayımızı 4'ten 5'e çıkarmanın mutluluğuyla, Genel Başkanımızın elinden teşekkür plaketi almak bizler için bir onur vesilesidir. Bizlere inanan ve başarıya motive eden Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Ülker Can başta olmak üzere; 1 Kasım zaferine imza atan, gece gündüz demeden partimiz, davamız için çalışan tüm kadın kolları teşkilatımıza, her birine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum." dedi.

1 Kasım zaferinden sonra özlemle beklenen hizmetlere kaldığı yerden devam edileceğini ifade eden Kumbaracı, "Genişletilmiş il başkanları toplantısında Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu; 'Sakın ola ki seçim zaferi tamamlandı, görevimizi ifa ettik diyerek köşelerinize çekilmeyeceksiniz. Göreviniz bundan sonra her an ilinizin her köşesindeki vatandaşımızla buluşup, bu gönül beraberliğini sürdürmektir' diye seslenmişti. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı olarak, biz kadınlara daima güvenen ve değer veren Sayın Başbakanımızın bu sözleri doğrultusunda hareket edip, kentimizde bulunan tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstereceğiz. Milletimiz özellikle 7 Haziran sonrasında ciddi bir moral bozukluğu ile karşı karşıya kalmıştı. Toplumun tüm katmanları, AK Partinin kurulduğu günden bu yana getirmiş olduğu istikrarın bozulmasına müsaade etmeyip, 1 Kasım'da bize 'tek başına iş başına' demiş oldu. Bizler de milletimizden aldığımız bu güven ve güç ile 'ilk günkü aşkla, iş başına' diyor, bizlere desteklerini, dualarını esirgemeyen Manisalı hemşehrilerimize ve tüm milletimize teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kumbaracı'ya '1 Kasım' Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement