Ak Partili Peker'den Bitlislilere Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Peker'den Bitlislilere Teşekkür

Ak Partili Peker\'den Bitlislilere Teşekkür

AK Parti’den Bitlis 2. sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen M. Zeki Peker, desteklerinden dolayı Bitlis halkına teşekkür etti.

05.11.2015 09:24

AK Parti'den Bitlis 2. sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen M. Zeki Peker, desteklerinden dolayı Bitlis halkına teşekkür etti.

1 Kasım seçimi sonrası Bitlis ve ilçelerindeki esnafları ziyaret eden Peker, vatandaşlarla da bir araya gelip seçim çalışması süresince ve seçimde desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Seçim sonrası Peker'i karşılarında gören esnaflar buruk bir sevinç yaşadılar. Bitlis'in Peker gibi halkın içinden ve samimi bir siyasetçiye ihtiyacı olduğunu belirten esnaflar, Peker'i meclise yollayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ettiler.

Ülke genelinde AK Parti'nin bu başarıyı elde etmesinden dolayı sevinçli olduklarını belirten Peker, Bitlis'te AK Parti'nin oylarında ciddi anlamda artış olduğunu ve bu nedenle tüm destekçilerine teşekkür etmek istediğini söyledi.

Vatandaşlar ise, halk arasında sevilen iş adamı Zeki Peker'in Bitlis genelinde büyük bir başarıya imza attığını belirttiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Peker'den Bitlislilere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement