Ak Partili Tin'den Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ak Partili Tin'den Başsağlığı Mesajı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ak Partili Tin\'den Başsağlığı Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Diyarbakır’da şehit düşen Serinhisar ilçemizden hemşehrimiz Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu kardeşimiz ve diğer iki polisimize Allah’tan rahmet ailelerine, hemşehrilerime ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, " Diyarbakır'da şehit düşen Serinhisar ilçemizden hemşehrimiz Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu kardeşimiz ve diğer iki polisimize Allah'tan rahmet ailelerine, hemşehrilerime ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Diyarbakır'da hainlerin alçakça saldırısı sonucu şehit düşen Denizli Serinhisar'lı Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu, polis memurları Mustafa Nohut ve Nuri Yazanel'e Allah'tan rahmet ailelerine, hemşehrilerine ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulundu.

Milletvekili Tin, "Diyarbakır'daki saldırıda şehit olan Özel Harekat Polis Müdürü Hemşehrim Ahmet Kabukçu kardeşimize, polis memurları Mustafa Nohut ve Nuri Yazanel'e Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.Ülkemizin huzuruna, milletimizin kardeşliğine kasteden soysuzların soyu bitene kadar terörle mücadelemiz sürecek. Terörün gölgesinde siyaset yapan hainlerde bu topraklara ihanetin bedelini ödeyecek Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Terörü lanetliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA