Ak Partili Turgut'tan Afad Müdürü Coşkun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Turgut'tan Afad Müdürü Coşkun'a Ziyaret

Ak Partili Turgut\'tan Afad Müdürü Coşkun\'a Ziyaret

AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Turgut, Aydın Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Recep Coşkun’u makamında ziyaret etti.

31.12.2013 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Turgut, Aydın Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Recep Coşkun'u makamında ziyaret etti.

AFAD İl Müdürü Recep Coşkun; tarafından karşılanan Hüseyin Turgut, Afet ve Acil Durum Müdahale Hizmetleri hakkında il müdürü Ramazan Coşkun'dan görüşlerine ve faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

Ulusal ve yerel düzeyde afet ve acil durum hazırlık çalışmaları son derece önemsenmesi gereken bir konu olduğuna dikkat çeken Turgut, Özellikle 1.derece deprem kuşağında yer alan ilimizde bir bilinç ve farkındalık oluşturmak adına inşallah hizmet fırsatı yakalarsak il müdürlüğümüzle koordineli çalışmak isteriz. Kentin belirli alanlarında kullanılacak olan bilboard ve raket çalışmalarıyla hemşehrilerimizin her an bu konuya ilişkin hazır bulunuşluluklarını artırmak; tedbirli hareket etmelerini sağlamak gerekir. İl müdürlüğümüzün yaptığı seminer, eğitim ve tatbikatlara ilişkin çalışmaları ve görselleri bu şekilde kamuoyu ile paylaşmakta fayda görüyorum. İnşallah hizmet etme fırsatı yakalarsak buna benzer nitelikli projelerimizle hemşehrililerimize hizmet edeceğiz. Özellikle yeni Büyükşehir Belediye Yasasıyla Efeler ilçesinin mücavir alanı içerisine giren 56 köyümüzde depremde yıkılma riski yüksek yığma kargir binalarda yaşayan hemşehrilerimizin gerekirse ücretsiz servislerle bu tip etkinliklere katlımı belediye tarafından sağlanmalı" dedi.

Afet ve Acil Durum İl Müdürü; Recep Çoşkun, Aday Adayı Turgut'a ziyaretinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Turgut'tan Afad Müdürü Coşkun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement