Akçakoca Muhtarlar Derneğinde Yeni Başkan Bekir Küçük - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Muhtarlar Derneğinde Yeni Başkan Bekir Küçük

Akçakoca Muhtarlar Derneğinde Yeni Başkan Bekir Küçük

Akçakoca Muhtarlar Derneğinin geçen hafta yapılan kongresinde oluşan yeni yönetim kurulu iş bölümü yaptı.

24.03.2012 12:32

Akçakoca Muhtarlar Derneğinin geçen hafta yapılan kongresinde oluşan yeni yönetim kurulu iş bölümü yaptı. Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapılan oylamada başkanlığa Bekir Küçük getirildi.

Genel Kurul'da çarşaf liste ile gidilen seçim sonucu yönetime seçilen Bekir Küçük, Ayhan Kibar, Adalet Sarı, Abdul Hamit Erdem ve Veysel Akın yaptıkları ilk toplantıda tüzük gereği görev bölümü ile ilişkin görüşmelerden bir sonuç alamamışlardı. Bu gelişme üzerine önceki dönem başkanlık görevini yürüten Ayhan Kibar'ın istifa etmesinin ardından yedeklerden yönetim kurulu asil üyeliğine gelen Kurukavak Muhtarı Hasan Ceylan'ın katılımıyla toplanan yönetim kurulu Bekir Küçük'ü Başkanlığa seçti.

Başkanlık görevine seçilen Bekir Küçük yaptığı açıklamada günlerdir kamuoyunda yapılan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını belirterek "Gayet olgun ve demokratik bir ortamda yapılan seçimler sonucu yeni yönetimimiz belirlendi. Tüzüğümüz gereği yönetim kuruluna seçilenler kendi aralarında başkanlarını seçer. Bu seçimden önce eski başkanımız Ayhan Kibar arkadaşımız görevinden istifa etti. Yedekten katılan arkadaşımızla yaptığımız toplantıda ben başkanlığa seçildim. Bu göreve seçilmekten ötürü sevinç ve mutluluk duyuyorum" dedi.

Bekir Küçük kamuoyunda konuşulduğu şekilde Ayhan Kibar ile hiçbir sıkıntının yaşanmadığını aksine 51 muhtar olarak bundan sonrada arkasında destekçisi olacaklarına vurgu yaparak " 3 yıldır derneğimizin başkanlığını yapan Ayhan Kibar çok önemli işlerin üstesinden gelmiştir. En önemlisi derneği bir arada tutarak işbirliği içinde güçlü bir konuma getirmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum. Şimdi bu göreve biz getirildik. Kaldığı yerden devam edeceğiz. Siyasilerimizi rahat bırakmayacağız. Akçakoca'nın ve köylerinin sorunları için sürekli rahatsız edeceğiz, oturtmayacağız. Bunları tebrik ziyaretimize gelen il genel Meclisi üyelerimize de anlattık" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Muhtarlar Derneğinde Yeni Başkan Bekir Küçük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement