Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uluslar Arası Ödül Aldı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uluslar Arası Ödül Aldı

Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uluslar Arası Ödül Aldı

Ulusal Medya da çok fazla yer alan Tüm Aşçılar Federasyonunun (TAF) her yıl düzenlemiş olduğu 11.Uluslar arası İstanbul Mutfak günleri 05-10 Şubat tarihleri arasında 6 Kategoride toplam 58 dalda yarışmalar yapıldı.11.Uluslar arası İstanbul Mutfak...

12.02.2013 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulusal Medya da çok fazla yer alan Tüm Aşçılar Federasyonunun (TAF) her yıl düzenlemiş olduğu 11. Uluslar arası İstanbul Mutfak günleri 05-10 Şubat tarihleri arasında 6 Kategoride toplam 58 dalda yarışmalar yapıldı.

11. Uluslar arası İstanbul Mutfak günlerinde Düzce ilini Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 10 öğrenci ve 1 öğretmen yarışmacı ile temsil etti.Lise düzeyi Öğrencileri Balık Yarışması kategorisinde 4 öğrenci bireysel olarak katılmış; yarışma sonucu 3 gümüş ve 1 bronz madalya alarak Düzce'nin gurur kaynağı oldu. Lise düzeyi Modern Türk Mutfağı ekip yarışmalarında Akçakoca Otelcilik ve Turizm Lisesi öğrencileri üçer kişiden oluşan 2 ekip, yarışmalarda Düzce ilini temsil ederek Katılım Belgesi almaya hak kazandı.

Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı öğretmeni Güler Tuna, Ustalar Pratik Ekip kategorisinde Bronz Madalya aldı.

Okul Müdür Yardımcısı Recep Coşkun'un sorumluluğunda, yarışmalara öğrencileri hazırlayan Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğretmenleri Aylin Asdirkaya, Güler Tuna, Tülay Cura ve Yarışmaya katılan öğrenciler Cengizhan Top, Oğuzhan Top, Sezer Aydıner, Hüseyin Yeşilkurt, Tayfur Çelik, Can Acar, Furkan Bilgin, Ramazan Sertoğlu, Zafer Özbey, Berk Tuna'ya Okul Müdürü Mehmet Çelebi ayrı ayrı teşekkür ederek başarılarından ötürü tebrik etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uluslar Arası Ödül Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement