Akhisar Belediyespor'da, Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akhisar Belediyespor'da, Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları

12.12.2012 21:40

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan antrenmana, Fransa'da ameliyat olan takımın hücum oyuncusu Severin Bikoko katıldı.

Takımdan ayrı koşan Bikoko, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kötü bir sakatlık döneminin ardından ameliyat oldum. İlk sezonda çok fazla forma şansı bulamadığım için üzgünüm. Hazırlıklara başladım. Takımımızın durumunun iyi olmadığının farkındayım. İnşallah daha fazla forma şansı bularak bunu telafi edeceğim" dedi.

Mersin İdman Yurdu deplasmanında, kart cezalısı Mustafa Aşan ve Emin Aladağ forma giyemeyecek.

Muhabir: Manisa/ Senem Yazıcı/ Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akhisar Belediyespor'da, Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement