Akhisar'da Öğrenci Servis Şoförlerine Seminer - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Öğrenci Servis Şoförlerine Seminer

Akhisar\'da Öğrenci Servis Şoförlerine Seminer

2013-2014 eğitim-öğretim yılı başlarken Akhisar'da taşımalı eğitim için ihaleyi kazanan servis sahibi ve sürücülerine seminer verildi.

20.09.2013 14:50

2013-2014 eğitim-öğretim yılı başlarken Akhisar'da taşımalı eğitim için ihaleyi kazanan servis sahibi ve sürücülerine seminer verildi. Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Hakkı Oyan Kültür Salonu'nda verilen seminerde servis sürücülerine, servis esnasında uymaları gereken trafik kuralları ve öğrenci servisinin daha kaliteli yapılabilmesi için bilgiler aktarıldı.

Seminere, Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Hadanoğlu, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Ramazan Haşlamalar, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jan. Kd. Bşç. Ali Aydın, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polis Memuru İbrahim Karaman, Ahmet Cangül, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefleri Gülçin Tenlik, Hülya Erdinçli, V.H.K.İ. Halil İnceoğlu ve servis sürücüleri katıldı.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Hadanoğlu, öncelikle, taşınanların öğrenci olması nedeniyle daha bir dikkatli olunması gerektiğini ifade ederek, "Emniyet kemerlerinin mutlaka takılması, camların sabitlenmesi, öğrenci indirip bindirmelerde daha dikkatli davranılması, trafik kurallarının ihlal edilmemesi, araçlarının fenni muayenelerin yaptırılması ve güzergah izin belgesinin de alınması gerekiyor. Şoför arkadaşlarımızin daha dikkatli araç kullanması gerekiyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Öğrenci Servis Şoförlerine Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement