Akhisar'da Ravi İncigöz Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Ravi İncigöz Rüzgarı Esti

Akhisar\'da Ravi İncigöz Rüzgarı Esti

Akhisar 553.Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında düzenlenen Ravi İncigöz konserine Akhisarlılar yoğun ilgi gösterdi.

24.05.2012 15:16

Akhisar 553. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında düzenlenen Ravi İncigöz konserine Akhisarlılar yoğun ilgi gösterdi.

Ebru Gündeş "Ölümsüz Aşklar", Ferhat Göçer "Kalp Kırılsada Sever", Enbe Orkestrası- Mustafa Ceceli "Eksik" gibi şarkıların söz yazarı ve besteci olarak pop müziği dünyasına adımını atıp kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Ravi, seslendirdiği parçalarla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Ravi İncigöz 'e Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı Çiçek, Akhisar'a özgü zeytinyağı şilti ve Süper toto Süper Ligi'e yükselen Akhisar Belediyespor forması takdim etti, Ravi İncigöz konserine Akhisarspor formasını giyerek devam etti.

AKİGOLAR İÇİN ŞARKI BESTELEDİ.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Akhisar Belediyespor taraftarı Akigolar'a bir şarkı besteleyen ünlü sanatçı İncigöz, Akhisarlılara sürpriz yaptı. Söz yazarı ünlü sanatçı Ravi İncigöz "Yem yem yeşil, sim sim siyah, yaşasın Akhisar, yaşasın Akigolar, bu sene de şampiyonlar, inşallah… yem yem yeşil, sim sim siyah, siyahım ve yeşilim Süper Lig'e hoş geldin, şampiyonluk yine senin, inşallah" sözlerini Akhisarlılara armağan ederek birlikte söylediler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Ravi İncigöz Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement