Akhisar'da Yunus Timi Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Akhisar'da Yunus Timi Kuruldu

Akhisar\'da Yunus Timi Kuruldu

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Yunus Birimi Tim Büro Amirliği kuruldu.

26.06.2013 18:44

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Yunus Birimi Tim Büro Amirliği kuruldu.

Akhisar Belediyesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ticaret Borsası, Akhisar'daki Meslek Odaları ve hayırseverlerin katkısı donanımlı 5 Motorsiklet için İlçe Trafik Büro Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. Törende motosiklet alımında katkı sağlayan Akhisar Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, diğer oda ve hayırseverlere Teşekkür Belgeleri, Kaymakam Kamil Köten ve Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin tarafından verildi.

Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, tim için 5 adet motosiklet alınmasında katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten de, "Akhisar ilçe olarak, spor takımı olarak Süper Lig'de. Dolayısıyla bizim bu süper lig anlayışını bütün kurumlarımızda geliştirmemiz gerekir. Yani Emniyetimizle de gelişmemiz gerekir, bütün kurumlarımızla da geliştirmemiz gerekir ve her şeyi de devletten beklemememiz gerekir. Akhisar her konuda kurumlarımıza omuz veren, destek olan, gerçekten kent kimliği olan çoğu ilde bulunmayan kentlik bilinci olan bir ilçemizdir. Emniyetimize verdiği desteklerde bugün 5 tane çok kaliteli motosikleti güvenlik hizmetine sunuyoruz. Toplam değeri 100 bin lirayı buluyor. Katkıda bulunan, emeği geçen herkese, her kuruma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Timi hizmete girmesi nedeniyle törenin sonunda, İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı'nın dualarının ardından, konuklara sebzeli, kavurmalı pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Törene Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile hayırseverler katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar'da Yunus Timi Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement