Akkent Olimpik Atletizm Pisti Açılış İçin Gün Sayıyor - Son Dakika
Yerel

Akkent Olimpik Atletizm Pisti Açılış İçin Gün Sayıyor

Akkent Olimpik Atletizm Pisti Açılış İçin Gün Sayıyor

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor.

18.08.2015 15:55

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan Akkent Olimpik Atletizm Pisti tamamlandı. Tesisin önümüzdeki günlerde resmi açılışının yapılması bekleniyor. Tesisle ilgili açıklamada bulunun Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gaziantep'e önemli bir tesis kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam edeceklerinin sinyalini verdi. Tesisin açılışa hazır olduğunu dile getiren Şiran, "Karataş Akkent mevkisinde bulunan tesisimiz Gençlik ve Spor Bakanlığımızın şehrimize kazandırdığı önemli bir tesistir. Tesisleşme adına atılan adımların meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Akkent Olimpik Atletizm Pistimiz Gaziantep'e önemli bir ivme kazandıracaktır. Olimpiyat sporcular artık buradan yetişecektir. Bu tesisimizin açılışını ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirerek şehrimizin hizmetine sunacağız" dedi. Akkent Olimpik Atletizm Pisti'nin ardından Nizip Gençlik Merkezi'nin de açılışını yapacaklarını söyleyen Şiran, Nizip Gençlik Merkezi'nin de yakında Nizipli gençlerin hizmetinde olacağını ifade etti.

HOKEY SAHASI VE FUTBOL SAHASI YAPILIYOR

İl Müdürü Şiran, Gaziantep'e Hokey Sahası ve Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası kazandırmak için de kolları sıvadı. Hobi Bahçeleri'nin arka tarafında bulunan araziye bir hokey sahası ve bir sentetik yüzeyli futbol sahası yapacaklarını söyleyen Şiran, "Gaziantep'e geldiğimiz günde söylediğimiz gibi bu şehirdeki tesisleşme eksiğini gidermeye çalışıyoruz. Akkent Olimpik Atletizm Pisti ve Nizip Gençlik Merkezimizi şehrimize kazandırdıktan sonra hokey sahası ve sentetik yüzeyli futbol sahası için gerekli çalışmaları yaptık. Şuanda ise ihale aşamasındayız. Çok yakında bu tesislerimizin de temelini atarak şehrimizde tesisleşme yolunda önemli adımlar atmış olacağız. Bu tesislerin ortaya gelmesinde emeği bulunan milletvekillerimize, sayın valimize, büyükşehir belediye başkanımıza ve diğer belediye başkanlarımıza da teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akkent Olimpik Atletizm Pisti Açılış İçin Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement