Aksaray'da Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri

Aksaray\'da Polis Teşkilatı\'nın Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıldönümü münasebeti ile Aksaray'da 4-10 Nisan tarihleri arasında bir dizi etkinlik düzenlenecek.

05.04.2012 15:08

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü münasebeti ile Aksaray'da 4-10 Nisan tarihleri arasında bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Etkinliklerin başlangıcında Şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Emniyet personeli, Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve şehit yakınlarının katıldığı ziyaret esnasında şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Müftü Yardımcısı Abdullah Sağlam dua etti ve şehitliğin en yüksek mertebe olduğunu ifade ederek, "Şehit ailelerimiz şunu bilsinler ki, şehitleri hem ülkenin, hem kendi ailelerinin bereketi, hem de onların ahirette kurtuluşudur" dedi. Duanın tamamlanmasının ardından katılımcılar şehit kabirlerini ziyaret ederek kırmızı karanfil bıraktılar ve onlar için dua ettiler. Ziyaret esnasında bazı Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin duygusal anlar yaşadıkları görülürken, bazı şehit yakınları gözyaşlarını tutamadı. Şehitlik ziyaretine Vali Yardımcısı Mehmet Mızrak, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, emniyet müdür yardımcıları ve Müftü Bekir Gülce de katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement