Akşehir 28 Ekim'de Tiyatroya Doyacak - Son Dakika
Yerel

Akşehir 28 Ekim'de Tiyatroya Doyacak

Akşehir Belediyesi, Kültürel ve Sosyal faaliyetlerini tüm hızıyla devam ettiriyor.

06.10.2011 15:01

Akşehir Belediyesi, Kültürel ve Sosyal faaliyetlerini tüm hızıyla devam ettiriyor.

Akşehir Belediyesi Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümü kutlamaları kapsamında; Akşehirli tiyatroseverleri 28 Ekim 2011 Cuma günü 4 tiyatro gösterisi ile buluşturacak.

Akşehir Kültür Merkezi'nde sergilenecek oyunların üç seansı çocuklar için, bir seansı da yetişkinler için sahnelenecek.

İzmir Şehir Tiyatrosu tarafından sergilenecek olan ve çocukların severek izleyeceği Karagöz-Hacivat gösterisi, Akşehir'de çocuklar için 28 Ekim 2011 tarihinde 3 kez sahnelenecek.

Ücretsiz olarak Akşehir Kültür Merkezi'nde yapılacak bu gösteri, 14.00-15.00 ve 16.00 saatlerinde küçük izleyicilerle buluşacak.

Hayali Uğur Demirezen tarafından yapılacak gösteride Geleneksel Türk Tiyatrosu Gölge Oyunu'nun güzellikleri, Akşehirli çocuklarla buluşacak.

Akşehir Belediyesi yine aynı tarihte ve Akşehir Kültür Merkezi'nde büyükler için de İzmir Şehir Tiyatrosu tarafından sergilenen "İşte Budur" isimli Kabare'yi, Akşehirli tiyatro severler ile buluşturacak. Saat 20.00'de sergilenecek oyun yine ücretsiz izlenebilecek.

İzmir Şehir Tiyatrosu'ndan tiyatro oyuncuları Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Tolga Güleryüz ve Uğur Demirezen, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul'u makamında ziyaret ederek 28 Ekim'de Akşehir'de sergilenecek oyunlar hakkında bilgi verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul da yaptığı açıklamada

"Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Akşehirli hemşehrilerimizi ve çocuklarımızı 28 Ekim'de tiyatro oyunları ile buluşturacağız. Bu tür kültür ve sosyal faaliyetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

İzmir Şehir tiyatrosu tarafından sergilenen "İşte Budur" isimli Kabare'de Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Tuncay Gürel, Uğur Demirezen, Tolga Güleryüz, Ferda Çakırel gibi ünlü tiyatro sanatçıları rol alıyor.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akşehir 28 Ekim'de Tiyatroya Doyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement