Teknik Direktör Aktar: Sazlı Maçı Zor Geçecek - Son Dakika
Yerel

Teknik Direktör Aktar: Sazlı Maçı Zor Geçecek

Teknik Direktör Aktar: Sazlı Maçı Zor Geçecek

Acarlar Belediyesporun Teknik Direktörü Osman Aktar, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Sazlı Belediyespor maçının zor geçeceğini söyledi.

05.12.2013 17:04

Aydın Süper Amatör Küme takımlarından Acarlar Belediyespor'un teknik direktörü Osman Aktar, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Sazlı Belediyespor maçının zor geçeceğini belirtti.

Sökespor'un Yılmazspor ile oynadığı maçı izlediklerini kaydeden Acarlar Belediyespor teknik direktörü Osman Aktar, pazartesiden bu yana tam takım olarak çalıştıklarını belirterek, rakipleri hakkında bilgi sahibi olduklarını kaydetti. Sazlı maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuları bulunmadığını belirten Aktar, şunları söyledi.: "Tak takım olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sazlı maçı yağmurlu bir ortamda oynanırsa işimiz zorlaşacak. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Rakibimizi yenerek 3 puan almak ve yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Atça Belediyespor'un BAY olduğu haftada galibiyet almak istiyoruz. İlerleyen haftalarda ligden kopmalar olacaktır. Biz de üst sıralardan kopmamak için elimizden geleni yapacağız" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teknik Direktör Aktar: Sazlı Maçı Zor Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement