Alanya Motospor Kulübü'ne Protokolden Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Alanya Motospor Kulübü'ne Protokolden Tam Destek

Alanya Motospor Kulübü\'ne Protokolden Tam Destek

Antalya'nın Alanya ilçesinde Motospor Kulübü yöneticileri, Alanya protokolünü ziyaret ederek, 17 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan açılış törenine davet ettiler.

14.01.2014 17:19

Antalya'nın Alanya ilçesinde Motospor Kulübü yöneticileri, Alanya protokolünü ziyaret ederek, 17 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan açılış törenine davet ettiler.

Yaptıkları çalışmalarla Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından örnek kulüp olarak gösterilen Alanya Motospor Kulübü yöneticileri açılış öncesi Alanya protokolünü ziyaret ederek, davette bulundular. Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, İlçe Sahil Güvenlik Bot Komutanı Kıdemli Üsteğmen Gökhan Sayar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim'i ziyaret eden Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun, Başkan Yardımcısı Kamil Şahansöz ve Basın Sözcüsü Akın Baycan, protokolden tam destek aldı.

17 Ocak'ta Oba Beldesi 11 nolu plaj karşısında bulunan kulüp yerini açacak olan Alanya Motospor Kulübü yöneticileri, Kaymakamlık ve İlçe Jandarma Komutanlığı organizasyonuyla "Kaskımla Güvendeyim" projesi kapsamında 100 kaskı motosiklet sürücülerine dağıtacaklarını duyurdular.

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir kulübün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek,örnek davranışlarından dolayı tebrik etti. Kaymakam Erhan Özdemir, "Motosiklet bir tutkudur. Ancak tutkunun faciaya dönüşmemesi için bazı önlemler şarttır. Motosiklette kırmızı çizgi kasktır. Motosiklet sürücülerinin ayrılmaz bir parçası olan kask, alışkanlık haline getirilmelidir. Nasıl ki bir otomobilde olmazsa olmaz emniyet kemeridir, motosiklette de olmazsa olmaz kasktır. Bu nedenle açılışlarında bu denli anlamlı bir kampanyaya imza atan Alanya Motospor Kulübü yöneticileri ve üyelerini canı gönülden destekliyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Uğur Uzun ise, açılışa motosiklete gönül veren herkesi davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya Motospor Kulübü'ne Protokolden Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement