Alessandra Ambrosio, Antalya'da Podyuma Çıkacak - Son Dakika
Yerel

Alessandra Ambrosio, Antalya'da Podyuma Çıkacak

Alessandra Ambrosio, Antalya\'da Podyuma Çıkacak

Brezilyalı top model Ambrosio, Antalya'da düzenlenecek 19. Dosso Dossi Fashion Show'da 2015 ilkbahar yaz kreasyonlarının yer aldığı 4 markanın ürünlerini sergileyecek.

23.09.2014 10:53  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilyalı top model Alessandra Ambrosio, 9 Ocak 2015'te Antalya'da düzenlenecek 19. Dosso Dossi Fashion Show'da İtalya'nın sahil kasabası Portofino'dan esinlenerek hazırlanacak podyumda yürüyecek.

Ambrossio, 8-13 Ocak 2015'te Antalya EXPO Center'da gerçekleştirilecek şov kapsamında, 50 mankenle çıkacağı defilede 2015 ilkbahar-yaz kreasyonlarının yer aldığı 4 markanın ürünlerini sergileyecek.

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, yaptığı açıklamada, bir defilede giydiği, şekerden yapılmış iç çamaşırlarından sonra "şeker kız Alessandra" olarak anılmaya başlayan model için Akdeniz ülkelerinin vazgeçilmez yaşam alanları olan meydanlardan ve İtalya'nın ünlü sahil kasabası Portofino'dan esinlenen podyum hazırlanacağını bildirdi.

Podyum için hazırlıkların başladığını belirten Eraslan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"19'uncusunu gerçekleştireceğimiz defilemiz için bir moda şehri kuruyoruz. İtalyan stilinden esinlenen şehrimizde moda tutkunlarını bir araya getireceğiz. Akdeniz esintilerini ve bir sahil şehri havasını yansıtacak podyumda farklı kültürlerin ortak sembolü olan bir dikilitaş bulunacak. Akdeniz mimarisinin renkli ve sıcak binaları, otel, kafe, mağaza ve evlerle çevrili olacak podyumumuzu sokak sanatçıları tamamlayacak."

Eraslan, bugüne kadar Isabeli Fontana, Erin Heatherton, Miranda Kerr, Adriana Lima ve Irina Shayk gibi ünlü top modelleri podyuma çıkardıklarını hatırlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alessandra Ambrosio, Antalya'da Podyuma Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement