Aliağa'daki Demokrasi Nöbetine Sürekli'den Destek - Son Dakika
Yerel

Aliağa'daki Demokrasi Nöbetine Sürekli'den Destek

Aliağa\'daki Demokrasi Nöbetine Sürekli\'den Destek

Darbe kalkışmasının ardından Aliağalılar demokrasi nöbetine 3’üncü gününde de devam etti.

18.07.2016 11:40

Darbe kalkışmasının ardından Aliağalılar demokrasi nöbetine 3'üncü gününde de devam etti. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de, vatandaşlara hitap etti.

Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından meydanlarda tutulmaya başlanan demokrasi nöbetinin 3'üncü gününde AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Aliağa Demokrasi Meydanı'na gelerek moral ve destek verdi. Demokrasi Meydanı'na gelen AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'yi Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa İlçe Jandarma komutanı Volkan Gürler, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Sürekli, alandaki topluluğa hitaben yaptığı konuşmada, alanları dolduranların sadece AK Partililer değil, demokrasi aşığı kahraman Türk vatandaşlarının olduğunu ve buradaki vatandaşların AK Parti ağırlıklı olduğu gibi MHP'lilerin de çok sayıda kişi olduğunu ifade etti.

"Böyle bir zulüm dünyada görülmemiştir"

Sürekli "Herkes bu demokrasi sınavından başarı ile geçmek için elinden geleni yapıyor ve bu sınavı başarıyla geçiyor. İnşallah geçecektir. Allah bu kalkışmacılara, bu cuntacılara karşı koyan herkesten razı olsun. Bu hainler yaptıkları bu kalkışma ile vatana ihanet ettiler. Sizlerin vergilerinizle alınan savaş uçaklarını kaldırarak halkını üzerine bombalar attılar. Esed'den beter yaptılar. Böyle bir zulüm, böyle bir ihanet, Türk siyasi tarihinde görülmediği gibi dünyada da görülmemiştir. Düşmanın bile atmadığı, milletin iradesi olan Meclis'e bu hainler bomba attılar, yazıklar olsun. Eski Genelkurmay Başkanımızın dediği gibi, bunlar asker değil insan bile olamaz. Kahraman ordumuzda böyle hainler en kısa zamanda ayıklanacaktır" dedi.

Yurt içindeki bazı noktalarda henüz yapılan yakalama hareketinin bitmediğini anlatan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ise, "Temizlik bitene kadar meydanlarda olacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'daki Demokrasi Nöbetine Sürekli'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement