Aliağa Fk İdmanına Baklavalı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aliağa Fk İdmanına Baklavalı Ziyaret

Aliağa Fk İdmanına Baklavalı Ziyaret

İzmir Süper Amatör Lig’de konuk edeceği Reo Atilla Spor’u yenmesi halinde sezonu şampiyon olarak tamamlayacak olan Aliağa Futbol Kulübü’nün idmanı, Aliağa Fenerbahçeliler Derneği’nin baklava ikramıyla renklendi.

10.03.2016 18:29

İzmir Süper Amatör Lig'de konuk edeceği Reo Atilla Spor'u yenmesi halinde sezonu şampiyon olarak tamamlayacak olan Aliağa Futbol Kulübü'nün idmanı, Aliağa Fenerbahçeliler Derneği'nin baklava ikramıyla renklendi.

Aliağa Fenerbahçeliler Derneği, hafta sonu kendi sahasında Reo Atilla Spor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Aliağa FK'nın idmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette Aliağa Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Erdem ile birlikte başkan yardımcıları Ufuk Dağdeviren, Gökhan Karataş ve Ali Fuat Yaşar da bulundu. Başkan Erdem ve dernek yöneticileri Aliağa Şehir Stadı'nda teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetimindeki idmanı büyük bir ilgi ile takip etti. İdman sonrasında futbolcular ve teknik ekiple kısa süreli bir sohbet gerçekleştirilen Başkan Erdem ve dernek yöneticileri, tüm takıma baklava ikramında bulunarak kritik maç öncesinde başarılar diledi.

Aliağa Futbol Kulübü'nün, Aliağa'nın çok önemli bir değeri olduğunu belirten Aliağa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hamit Erdem, "Aliağa Futbol Kulübü bu yıl İzmir Süper Amatör Ligi'nde çok iyi bir performans göstererek şampiyonluğun en büyük adayı haline geldi. Hafta sonu ligin son maçı olan Reo Atilla Spor'un mağlup edilmesi halinde şampiyonluk ilan edilecek. Şimdiden gösterdikleri başarıdan dolayı hem futbolcularımızı hem de teknik ekibi kutlamak istedik" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa Fk İdmanına Baklavalı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement