Aliağaspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Yerel

Aliağaspor'da Hedef Galibiyet

Aliağaspor\'da Hedef Galibiyet

Beko Basketbol Ligi'nin 6.haftasında Aliağa Petkim evinde Olin Edirne ile karşılaşırken, futbolda ise ilk yarının son maçında deplasmanda Dikilispor'a konuk olacak.

15.11.2012 11:56

Beko Basketbol Ligi'nin 6. haftasında Aliağa Petkim evinde Olin Edirne ile karşılaşırken, futbolda ise ilk yarının son maçında deplasmanda Dikilispor'a konuk olacak.

Sezon başından bu yana yaşanan sakatlıkların basketbol takımını olumsuz etkilediğini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, "Yaşadığımız talihsiz sakatlıklar takımımızın oyun düzenini olumsuz etkiledi. Yaşadığı uzun süreli sakatlıktan dolayı ligde henüz forma giyemeyen Shumpert, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Yeni transferimiz TerrellHolloway ise takıma uyum sağlamaya başladı. Takımımızda taşlar yerine oturmaya başladı. Sezona şansız bir başlangıç yapmamıza rağmen hedeflerimize ulaşacak kalitede bir ekibe sahibiz. 18 Kasım Pazar günü saat 16.00'da Enka Spor Salonu'nda oynanacak olan Olin Edirne karşılaşmasında tüm sporseverleri tribünlerde görmek istiyoruz" dedi.

Futbol takımında hedefin bir üst lig olduğunu belirten Kulüp Başkanı Eren, "Futbol takımımızın aldığı sonuçlardan memnunuz. Ligde ilk yarıyı Dikilispor deplasmanında tamamlayacağız. Takımımız sezon başından bu yana mağlubiyet yüzü görmezken, ayrıca grupta en çok gol atan ve en az gol yiyen takım olma unvanına da sahip. Yakaladığımız başarı ile beraber bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar ortaya koydukları performanstan dolayı tüm oyuncularımızı ve teknik heyeti kutluyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağaspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement