Devlet tarafından Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak kullanılmak üzere satın alınmak istenen, ancak üzerindeki hacizler nedeniyle bir yıldan beri satışı gerçekleştirilemeyen Alman hastanesine formül bulundu ve burasının "zorunlu istimlâk" yöntemiyle satın alınabileceği belirtildi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ile Devlet hastaneleri Başhekimleriyle yaptığı toplantıda konuyu gündeme getiren milletvekili Ziver Özdemir, uzun zamandır yapılan görüşmelere rağmen sorunu çözülemeyen Alman hastanesinin bu yöntemle satın alınabileceğini, bu konudaki çalışmaların da başlatıldığını açıkladı.
Hastane sahibi Dr. Esen Tiğiz de, milletvekili Ziver Özdemir'in hastanenin "zorunlu istimlâk" yöntemiyle alınabileceği yönünde kendisiyle görüşme yaptığını doğrulayarak süreci beklediklerini söyledi.
Son Dakika › Yerel › Alman Hastanesine Formül Bulundu: 'Zorunlu İstimlâk…' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.