Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Karaca Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Karaca Açıklaması

Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Karaca Açıklaması

"Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak bu davayı sonuna kadar yılmadan her platforma taşıyacağız. Mücadelemiz, son nefer kalana kadar devam edecektir"

10.12.2013 14:50

Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Alper Karaca, "Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak bu davayı sonuna kadar yılmadan her platforma taşıyacağız. Mücadelemiz, son nefer kalana kadar devam edecektir" dedi.

Karaca, Alperen Ocakları şube binasında düzenlediği basın toplantısında, Sivaslı alperenler olarak Türk milletinin milli reflekslerini ve hassasiyetlerini gündeme tutmaya devam edeceklerini söyledi.

Kahramanmaraş'ta 2009 yılında helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmaya değinen Karaca, "Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak bu davayı sonuna kadar yılmadan her platforma taşıyacağız. Mücadelemiz, son nefer kalana kadar devam edecektir" diye konuştu.

Karaca, bu soruşturmada somut adımlar atılmasını istedi.

Diyarbakır'da gerçekleştirilen BDP Gençlik Meclisi 1. Olağan Kongresinde Türk bayrağının indirilmesine tepki amacıyla Alperen Ocakları İstanbul Şubesince Taksim'de Türk bayraklı yürüyüş düzenlediğini hatırlatan Karaca, bu yürüyüşte polise mukavette bulunmamalarına rağmen arkadaşlarının biber gazlı müdahaleye maruz kaldığını, bazı arkadaşlarının gözaltına alındığını belirterek, bu müdahaleye tepki gösterdi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Karaca Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement