Altınordu'dan Başkan Selvitopu'na 35 Numaralı Forma - Son Dakika
Yerel

Altınordu'dan Başkan Selvitopu'na 35 Numaralı Forma

Altınordu\'dan Başkan Selvitopu\'na 35 Numaralı Forma

İzmir’in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altınordu Spor Kulübü Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret etti.

17.04.2014 17:07

İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altınordu Spor Kulübü Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti.

Altınordu Spor Kulübü Başkanı Dr. Salih Mertan ve yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Muhittin Selvitopu'na tebrik ziyaretinde bulundu, görevinde başarılar diledi. Kulübün 35 numaralı formasını Başkan Selvitopu'na hediye eden Başkan Mertan, "Bilgi birikiminiz ve tecrübenizle Karabağlar'da çok başarılı çalışmalara imza atacağınızdan eminiz. Görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu ise Altınordu'nun İzmir'in en önemli kulüplerinden olduğunu ve kulübü daha başarılı noktalarda görmek istediğini belirtti. Altınordu Spor Kulübü Başkanı Mertan ve Kulüp Yöneticileri'nden sorunları ve beklentileri ile ilgili bilgi de alan Selvitopu, "Altınordu'nun güçlenmesi, başarıları bizim de en büyük arzumuz. Biz de imkanlarımız ölçüsünde spora ve sporculara destek vereceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınordu'dan Başkan Selvitopu'na 35 Numaralı Forma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement