Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar Açıklaması

Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar Açıklaması

Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar, ilçedeki şoför esnafıyla istişare toplantısı düzenledi.

11.01.2012 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar, ilçedeki şoför esnafıyla istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıda şoförlere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Aksanyar, "Öğrencileri müşteri olarak değil evladınız olarak görün" dedi.

Kaymakam Yaşar Aksanyar başkanlığındaki toplantıya, Jandarma Komutanı İdris Şekerci, Emniyet Amiri Gökhan Akansel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Türk, Taşıma Kooperatifi Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve şoför esnafları katıldı. Toplantıda, güvenli taşıma konusunda 2011 yılındaki eksiklik ve aksamaların giderilmesi hususu üzerinde duruldu.

Kaymakam Yaşar Aksanyar, toplantıda şöyle konuştu: "Taşıdığımız her bir öğrenci namusumuzdur. Bir tanesinin burnunun kanaması hepimizin vicdanını yaralayacaktır, Her birinin anne babasının var olduğunu,

zarar görebilecek her bireyin korunması gerektiğini unutmadan gaza basın. O öğrencilerin emanet olduğunu unutmayın. Kendi evladımızın üşümesini nasıl istemiyorsak, o çocukları da evladınız görün, üşütmeyin, bekletmeyin, araçlarınızda kış şartları nedeniyle gerekli olabilecek teçhizatı, zinciri, çekme halatını eksik etmeyin. Denetimlerimiz her zaman olduğu gibi devam edecek. Sizlerin öğrencileri, müşteriden çok, aileden bir birey olarak görmenizi istiyor ve kuvvetle arzuluyoruz."

11.01.2012 13: 44 TSİ

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement