Altıntop Kardeşlerin Dolandırılması Davası - Son Dakika
Yerel

Altıntop Kardeşlerin Dolandırılması Davası

Milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada, Halil Altıntop'un yeniden ifadesi alındı.

26.01.2012 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada, Halil Altıntop'un yeniden ifadesi alındı.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava kapsamında, Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesinde bir süre önce talimatla ifadesi alınan Halil Altıntop, sanık avukatlarının talebi doğrultusunda yeniden ifade vermek için Trabzon Adliyesine geldi.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesinde tekrar talimatla ifadesi alınan Altıntop'un, ifadesinde, önceki beyanlarını tekrar ettiği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanıklar Cemile Aylin Arslan ve annesi Semira Aydınay ile teyzesinin oğlu Hakan Gücün'ün, "fikri ve maddi dayanışma içerisinde, zincirleme olarak bilişim sistemlerini ve bankayı aracı kılarak, haksız yarar elde ederek dolandırıcılık" suçunu işledikleri belirtiliyor.

Milli futbolcular Halil ve Hamit Altıntop kardeşlerin müşteki olarak yer aldığı iddianamede, 3 sanığın 2,5 ile 12'şer yıl arasında hapisle cezalandırılmaları talep ediliyor.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altıntop Kardeşlerin Dolandırılması Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement