Amasya'da Akaryakıt İstasyonuna Tepki - Son Dakika
Yerel

Amasya'da Akaryakıt İstasyonuna Tepki

Amasya\'da Akaryakıt İstasyonuna Tepki

Amasya'da, vatandaşların hafta sonları kullandığı piknik alanında ağaçları keserek akaryakıt istasyonu yapılmak istenmesi mahalleliyi ayaklandırdı.

03.06.2014 22:09  Güncelleme: 10:14

Hızırpaşa Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki etrafı çevrili ağaçlık alana gelen vatandaşlar, akaryakıt istasyonu yapımı için ağaçların kesilmesine tepki gösterdi.

Grupta yer alan bazı gençler, araziyi çevreleyen demir panelleri yıkarak vatandaşların yeşil alana girmesini sağladı.

Alanda  "ağaçlar bizimdir, bizim kalacak" sloganları atan mahalleliler, bir süre burada bekledi. Öte yandan araziye çadır kurmak isteyen birkaç kişi, polis ekiplerinin uyarısı üzerine çadırlarını topladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya'da Akaryakıt İstasyonuna Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ercan:
    Kimbilir kime peşkeş çektiler kaç ayakkabı kutusu para aldılar oraya petrol yapılması çevre katliamı. 5 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement