Amasya Emniyet Müdürü, trafik denetimine katılan kadın sürücülere çiçek verdi - Son Dakika
Yerel

Amasya Emniyet Müdürü, trafik denetimine katılan kadın sürücülere çiçek verdi

Amasya Emniyet Müdürü, trafik denetimine katılan kadın sürücülere çiçek verdi

Amasya'da polislerin yaptığı trafik denetimine katılan Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, kurallara uyan kadın sürücülere çiçek verip teşekkür etti. Emniyet Müdürü Kurt, kadın sürücülerin daha dikkatli olduğunu belirterek, onların sosyal hayata katılımlarından memnun olduklarını vurguladı. Çiçek alan sürücülerden biri olan Sıla Temizişler ise bu jest karşısında çok mutlu olduğunu ifade etti.

08.03.2024 14:01  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da polislerin yaptığı trafik denetimine katılan Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, kurallara uyan kadın sürücülere çiçek verip teşekkür etti.

Sürücülerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Emniyet Müdürü Kurt, "Kadın sürücülerden çok memnunuz. Bizim gözlemlerimize göre kadın sürücüler daha dikkatli" dedi.

Emniyet kemeri kullanımı ve yayalara yol verme gibi konularda kadın sürücülerin daha hassas olduğunu belirten Kurt, kadınların sosyal hayata katılımlarından memnun olduklarını vurguladı.

Çiçek alan sürücülerden Sıla Temizişler de "Trafik denetiminde böyle bir şey beklemiyordum. Çok mutlu oldum" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya Emniyet Müdürü, trafik denetimine katılan kadın sürücülere çiçek verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement