Amatör Kulüp Başkanından Amatör Sevdalılarına Destek - Son Dakika
Yerel

Amatör Kulüp Başkanından Amatör Sevdalılarına Destek

Amatör Kulüp Başkanından Amatör Sevdalılarına Destek

Didim’deki amatör takımların karşılaşmalarını oynadığı sentetik sahanın tribünlerinin üstü, Didimspor Asbaşkanı Deniz Polat tarafından yaptırılarak kullanıma sunuldu.

04.04.2017 10:55

Didim'deki amatör takımların karşılaşmalarını oynadığı sentetik sahanın tribünlerinin üstü, Didimspor Asbaşkanı Deniz Polat tarafından yaptırılarak kullanıma sunuldu.

Aydın İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaptırılan ve daha sonra kullanımı Didim Belediyesine geçen ve Belediye tarafından aydınlatılması yapılarak tribünleri konulan sentetik sahaya duyarlı işadamı katkı sağladı. Aynı zamanda Aydın amatör küme takımlarında Didimspor'un asbaşkanlığını yapan Deniz Polat ilçedeki hemen hemen tüm amatör müsabakaların ve antrenman çalışmalarının yapıldığı sahanın tribünlerinin üstünün kapatılması sağladı. Liglerin sürdüğü zamanlarda mevsimsel yağışlardan ve aşırı sıcaklardan dolayı seyircilerin mağdur olmaması noktasında atılan bu adım sporseverleri de memnun etti.

Deniz Polat hem kendi takımları hem de Didim'deki tüm takımların seyircileri bu tribün yüzünden maç seyretmeye gelmediğini tespit ettikten sonra üstü kapalı bir tribün yapmak istediklerini yetkili mercilere ilettiklerini söyledi. Polat ardından yapılan çalışmanın ardından tribünün yapıldığını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatör Kulüp Başkanından Amatör Sevdalılarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement