Anadolu Ajansı 94 Yaşında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Anadolu Ajansı 94 Yaşında

06.04.2014 12:47

Suriye Türkleri Derneği Genel Sekreteri Vezir: ''Anadolu Ajansı mazlumun duasını alıyor''

Suriye Türkleri Derneği Genel Sekreteri Ahmed Vezir, Anadolu Ajansı'nın (AA) mazlumun duasını aldığını belirtti.

Vezir, AA'nın kuruluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, AA'nın Arapça yayını sayesinde hem Türkiye hem de yakın coğrafyadaki gelişmeleri yakından takip edebildiklerini dile getirdi.

AA'nın özellikle Suriye ve diğer Arap ülkelerindeki gelişmeleri yerinde ve yakından takip ettiğini ifade eden Vezir, şunları kaydetti:

"Çoğu medya kuruluşu, ülkelerin başkentinden yayın yaparak, bölgeye muhabir dahi göndermiyor. Anadolu Ajansı Arap dünyasındaki tüm gelişmelere yerinde şahit olduğundan, doğruları yazabiliyor. Bazı medyanın gördüğü halde yazamadığı acı gerçekleri AA, doğruları göstermek ve mazlumun sesi olmak adına, dünyaya servis etmeye devam ediyor. Anadolu Ajansı mazlumun duasını alıyor."

AA'nın Suriye ve birçok ülke için insani yardım kampanyası düzenlediğini de vurgulayan Vezir, "Her zaman mazlumun yanında duran AA'nın tüm çalışanlarına Suriye halkı adına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anadolu Ajansı 94 Yaşında - Son Dakika


Advertisement